METHODE

Zwemlessen Voor Uw Kinderen

Bij Zwemschool Bommetje begrijpen we hoe belangrijk het is om uw kinderen de beste zwemervaring te bieden. Onze zwemlessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar oud, met een focus op het behalen van het erkende Survival ABC diploma. Wat maakt ons anders? We geven les in kleine groepen, met slechts 7 tot maximaal 8 kinderen in elke groep. Dit betekent dat uw kind de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient, wat resulteert in snelle en effectieve vooruitgang.

Individuele Aandacht En Ervaren Instructeurs

In onze kleine groepen hebben onze ervaren instructeurs de mogelijkheid om individuele aandacht te besteden aan elk kind. We hebben instructeurs met erkende diploma's voor zwemonderwijs, EHBO en een Verklaring Omtrent Gedrag, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind in veilige handen is. Bovendien proberen we ervoor te zorgen dat elk kind zoveel mogelijk les krijgt van dezelfde instructeur, wat een vertrouwde en ondersteunende omgeving creëert.

Betrokkenheid Van Ouders

Bij Zwemschool Bommetje moedigen we betrokkenheid van ouders aan. We hebben een uniek roulatiesysteem waarbij ouders afwisselend deelnemen aan de zwemlessen. Dit betekent dat bij elke les één ouder aanwezig is om deel te nemen en te zwemmen. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de vorderingen van uw kind, zonder de concentratie van de kinderen te verstoren. We hebben bewust gekozen om geen kijklessen te organiseren, omdat we geloven dat dit de optimale leersfeer behoudt.

Kindgerichte Aanpak

Bij ons beginnen we met een speelse aanpak om kinderen watervrij te maken en zelfredzaamheid aan te leren, wat hun zelfvertrouwen in het water vergroot. We gebruiken het pedagogische principe "praatje, plaatje, daadje" om de vier zwemslagen aan te leren: schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. We starten meestal met de borstcrawl omdat deze slag voor kinderen het gemakkelijkst is. Bij ons staat de persoonlijke ontwikkeling van uw kind voorop, en we gebruiken spelmaterialen en opdrachten die aansluiten bij hun belevingswereld. Later werken we meer gestructureerd naar het diploma toe.

Vanaf De Eerste Les In Het Diepe

We hechten veel waarde aan zelfredzaamheid, vooral in ons waterrijke land. Daarom leren we uw kinderen zo snel mogelijk veilig te zwemmen, zelfs als ze niet kunnen staan in het zwembad. We gebruiken kurkjes om hen te laten drijven, zodat ze zich vrij in het water kunnen bewegen en sneller de zwemslagen kunnen beheersen. Onze groepen blijven in principe bij elkaar, met ruimte voor differentiatie op basis van niveau. Elk kind wordt individueel beoordeeld.

Ook Instromers Zijn Welkom

Als uw kind al zwemles heeft gevolgd of al een diploma heeft, kunt u een afspraak maken voor een voorzwemtest. Op basis daarvan bepalen we in overleg op welk niveau ze kunnen instromen.

Vrijblijvend Inschrijven

U kunt uw kind vrijblijvend inschrijven bij Zwemschool Bommetje. Het inschrijfgeld wordt pas verrekend wanneer uw kind daadwerkelijk begint met de lessen. We raden u aan om dit tijdig te doen, aangezien de lessen kunnen starten wanneer uw kind ongeveer 4 jaar oud is. In sommige gevallen kan hierop een uitzondering worden gemaakt, dus neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We kijken er naar uit om uw kinderen te verwelkomen en hen de wonderlijke wereld van zwemmen te laten ontdekken!